"WE ARE SINKING!" "WHAT ARE YOU SINKING ABOUT?"

De som vet de vet angående mkt oklar rubrik. 
Efter en arla morgon med ris, soyabitar i gudomlig sås & gröna linser till frukost samt mycket hejdåkramande av vår fantastiska franska tant samt en snabb bankomatrunda av Stina satte vi oss på shuttlen till Portobelo. Kan inte riktigt släppa känslan av skolutflykt en får av att sätta sig i en minibuss med 10 andra personer på väg till en oklar ort för att åka på en (fortfarande något) oklar resa. Alla sitter som förväntansfulla barn men vi vet inte vad vi ska förvänta oss riktigt. Dessutom försvinner allt kontrollbehov och känslan av att "jag måste hålla ordning på mig själv och mina grejer och vars vi ska av och hur mycket vi ska betala" som en har på lokalbussarna så vi bara sitter där och...sitter. 

Hursom kom vi fram vid 10-tiden efter att ha stannat på ett supermarket för att fylla på förråden av nödvändiga saker som rom, gin, chips och ginger ale. Vid 11 hade vi ett möte med vår kapten Charlie och fick veta lite mer kring resan. Vi ska kliva ombord vid 17 ikväll & styr direkt efter middagen mot San Blas-öarna. Där spenderar vi tre dagar och två nätter innan vi styr mot Cartagena. 

Efter mötet gick vi ned på samhället och käkade lunch (kyckling och ris, Stina ville ge upp på livet först men hon fick lite potatismos också så det var nästan okej) och kikade på en himla ruin som såg lame ut (okej vi gillar inte ruiner men vafan, det är alltid bara en hög med sten och hundra asiater med Nikons i högsta hugg) innan vi hittade en affär där vi ville spendera våra sista Panama-mynt. Visade sig att vi hade $2,75 och det fanns en liter chokladglass för $2,75 - match made in heaven varpå vi glatt tryckte i oss en halvliter glass var. Nu sitter vi på baren och försöker sluta vara jättemätta, det går sådär.

Vår grupp består av 18 personer från Tyskland, Schweiz, Storbritannien, Colombia, Holland och även tre svenska grabbar som vi inte hunnit hälsa på än. Vi såg på håll att de var svenska så jag bettade om en öl med tyskan om var de var ifrån. Lätt vunnet ✌ skandinaver ser alltid så himla skandinaviska ut. Svårt att dölja, antar att vi också gör det med Stinas hårfärg och min hudfärg och blå ögon så det skriker om det. Nu blir det iaf radio silence här i ett par dagar framöver!

Mycket talande bild: "såhär ska du fota". 

#1 - Mikke

Haha. Underbar rubrik.

#2 - Anonym

Stackars Stina