CORN ISLAND

För tillfället befinner vi oss på Corn Island tillsammans med Joses familj. Här spenderar vi dagarna på stranden, äter ceviche, hummer och massa andra god fisk, snorklar & dyker, paddlar SUP & kajak - lever ett himla lyxliv helt enkelt. Igår råkade vi bli fast på en bar på stranden pga ösregn (och när det regnar i Karibien så regnar det verkligen, på riktigt ingen lek) så vi fick lov att göra det bästa av situationen och dricka öl & äta ceviche för att fördriva tiden. Hemskt hårt liv.

Igår var Stina iväg och dök ett par timmar och vi andra hittade ett kanonfint hotell med en pool som ligger rakt ovanför havet omgiven av palmer. Där låg vi och badade, solade och blev serverade drinkar omvartannat innan vi åkte för att snorkla på eftermiddagen.

Vi frågade lätt förvirrat varför ön heter som den gör då vi inte sett ett enda majskorn på tre dagar. Det visar sig att det inte är säsong för majs just nu & att fälten ligger i mitten av ön där vi inte varit. Nåja. Kanske blir en utflykt för att leta majsfält innan vi hoppar på flyget tillbaka till Managua.