EKVATORN OCH BADRUM I PLURAL

Snabba ryck, imorse var vi vid ekvatorn och nu är vi i Baños (ja orten heter badrum i plural, mycket oklart). Vi tog lokalbussen upp till ekvatorn (för övrigt något överskattat ställe men vi köpte vykort och fick en stämpel i passet iaf), det tog 1,5 h så på vägen ned övertalade vi en taxi att köra oss för $8, han skulle ändå åka dit och var lättförhandlad. Trodde vi. Sen ville han ha mer pengar än vad vi kommit överens om. Det fick han inte kan vi meddela. Vi gav honom $8 och gick. Synd för honom att han råkade plocka upp de två mest tjurskalliga brudarna i Quito. 

Landskapet i Ecuador är så himla dramatiskt! Sitter och gapar och tittar ut genom bussfönstret konstant (när jag inte sover dvs, Stina däremot tittar hela tiden). Det är imponerande hur högt upp på bergsidorna de odlar, det måste vara tungt att ta hand om sin mark när den har typ 45 graders lutning.

Nu har vi iallafall landat på ett mysigt hostel med pool och varma duschar, känns jäkligt bra att stanna upp lite efter allt hetsresande.