ZIPOLITE

Jaha så vi läste innan att detta har varit en nudiststrand men inte så mycket längre....it's a lie. Nakna gubbar så långt ögat når! Vi åt tacos till frukost (7 dagar, 9 tacos) på stranden och blev lite paffa av att se så mycket naket folk spatsera omkring längs stranden. Himla skönt med en lugn dag, vi har badat, bränt oss i solen på vår rooftop (obligatoriskt verkar det som), gått en vända till "centrum" (osäker på om det räknas pga detta stället är minilitet men iaf) och hittat en bankomat samt köpt ALL frukt till lunch (löjligt god mango för typ 4kr. Livet). Sen satt Stina och läste (jag smygläste hennes bok nu och oj vad bra och vackert språk! "En kvinna att älska" av Theodor Kallifatides) medan jag deklarerade with a view och nu sitter vi nyduschade och fräscha och ska avnjuta middag med utsikt över stranden (7 dagar, 10 tacos). 
Visade sig att vi däckade rätt fort igår när vi kom hem men vi vaknade pigga till en ny dag med nya möjligheter som t ex att äta mera tacos till frukost (8 dagar, 11 tacos) och hänga på en mindre strand (också den en nudiststrand, vi firade med att sola topless och bränna oss något grönjävligt). Annars har vi inte åstadkommit särskilt mycket idag förutom lite situps och utfallssteg på vår rooftop och en REJÄL burgare till middag. (Samt guaca och tacochips till förrätt vilket betyder 8 dagar, 12 tacos. 
Morgonen bjöd på mera tacos till frukost, sjukt bra grej (9 dagar, 13 tacos). Vi ska skärpa till oss och checka ut för att ta nattbussen ikväll mot San Cristobal de las Casas men först ska vi ägna dagen åt att göra så lite som möjligt. Skönt!