MANAGUA - SAN SALVADOR

Ja efter sisådär 14 h på en buss med stopp för passkontroll vid gränsen Nicaragua - Honduras & Honduras - El Salvador samt ett mycket oklart stopp mitt i Honduras med kontroll av vårt bagage av beväpnade poliser så landade vi i San Salvador (El Salvadors huvudstad) kl 01.30 inatt. Hittade ett hostel mitt emot busstationen men där var alla sängar fulla. Vi fick sova på sofforna i lobbyn samt nyttja wifi & toalett för $5 var, så där har vi spenderat de senaste 4 timmarna. Nu sitter vi på busstationen igen och väntar på bussen som ska gå om ett par minuter. Det är ju sådär med tider i denna del av världen så jag är inte värst stressad med att skriva klart.
Att konstatera dock är att vägarna i Nicaragua är rakare än de i Costa Rica, och vägarna i Honduras och El Salvador är betydligt sämre än de i Nicaragua. Vi ser väldigt mycket fram emot att komma fram till Guatemala i eftermiddag efter att ha varit på resande fot i 3 dygn.
Ticabus som vi åker med har filmer som en kan roa sig med längs vägen, allt är tyvärr på spanska så Stina har sett Spiderman 2 på spanska och jag har sett Skyfall (ganska ultrakasst faktiskt när James Bond pratar spanska men nåja).