HATTEN AV FÖR SLOTTET I BOQUETE

Imorgon går bussen vidare mot Panama City och vi är så himla nöjda med vårt slott och våra dagar här i Boquete. Vi har haft sol och varmt, bra hike och det är så mycket space här inne! Stort fräscht restaurangkök som vi lagat god mat i, gigantisk matsal, stor balkong, rent och välstädat överallt, pool och jacuzzi i källaren och utanför en terass med stor gräsmatta omkring. Bra wifi överallt också. 

Igår packade vi matsäck och kameror och gav oss ut på hike. Det var brant som ett litet helvete, det är verkligen mycket berg här mitt i Panama men det är himla fint också. Självklart gick vi mitt på dagen också så det var kalasvarmt i solen men efter att ha klättrat/snubblat/halkat oss upp för en smal snårig stig som bestod av torr jord som gav ca 0 fäste nådde vi toppen vilket visade sig vara en jättestor sten. Där slog vi oss ned och åt lunch med en fantastisk vy ut över staden Boquete framför oss och i ryggen tornade vulkanen Barú upp sig med sina 3500 möh (vi befann oss på 1560 m). Efter många lyckoskutt, lite trippande för att undvika jordgetingarna som bodde där på toppen samt ett mindre klättringsuppdrag då jag lyckades tappa ned en matlåda från stenen började vi nedstigningen. Helt plötsligt tog det i knän istället för vader och Lisa började räkna hur många gånger hon sa "Åh jävlar" när hon höll på att trilla. Hur som helst kom vi ned välbehållna och lagade en gigantisk panna med vegetarisk nudelwok som nu visat sig räcka till den middagen, lunch idag & matlådor till bussen imorgon. Idag kände vi för att ta det lugnt och hänga vid något slags vatten, det fick bli poolen då ingen av oss kände att det var värt att ta sig till vattenfall eller hot springs med dyr taxi (fick rapporter sedan om att det var mkt överskattat - sjukt nöjda med vårt val) så vi chillade helt enkelt på gräset, käkade popcorn och övade på att stå på huvudet, doppade oss i poolen när det blev för varmt och läste böcker i solen hela dagen.
Ikväll lyxade vi med pizza (köket har ju ugn!!!) och gjorde varenda kotte här inne avundssjuk. Nu sitter vi med varsin rom/ginger ale med massor av lime och försöker hitta boende för morgondagen, mest för att vi inte vill packa och ge upp på det här stället riktigt ännu. Vi trivs så bra här! Våra framtida män får absolut bygga slott åt oss har vi kommit fram till. Förutom byggar-Lisa som ska rita sitt själv såklart. 

#1 - Mamma

Hindrar väl inte att Lisas man BYGGER eller?